Топ тенденции на палитри в летния гардероб

Топ тенденции на палитри в летния гардероб

юли 6, 2022 0 By admin

Тенденциите в цветовата палитра, които са предпочитани от модата на този летен сезон, са доста многостранни. Далеч в миналото беше премахнат подходът, при който се предпочиташе един цвят. Дамските дрехи този сезон могат да бъдат както обикновени, така и украсени с шарка. Всъщност цветовата схема ще позволи на най-неочакваните идеи да станат реални. Креативността на основните тонове е представена от дванадесет основни нюанса и четири допълнителни. Тези цветове могат да се смесват заедно, създавайки безброй оригинални комбинации.

Топ тенденции на палитри в летния гардероб

Избираме лятна блуза
Тези, които харесват обикновени блузи, не трябва да се разстройват. Дори ако една жена предпочита определен цвят, като синьо или кафяво, трябва да се помни, че те имат богата палитра от нюанси. Царственото синьо Princess Blue внася величие, прохлада и свежест в колекцията. Кафявият нюанс на Toffee придава дълбочина на създаденото изображение и балансира разнообразието от всички цветови мащаби.
Блузи с флорален принт се препоръчва да избирате с преобладаване на светъл корал (Turmeric), наситено розово (Pink Peacock), розово-лилаво (Sweet Lilac). Цветята върху дрехите винаги са актуални, независимо дали става дума за строго дамско облекло или обикновена тениска. Наред с флоралните мотиви, модните дизайнери широко използват плодови теми, защото цветните плодове и плодове изглеждат красиви и ярки на всеки продукт. Те ще изглеждат особено красиви върху жълто-златист (манго мохито), бляскаво жълто-зелено (Pepper Stem), зашеметяващо ярко оранжево (куркума), вълнуващо ярко жълто (Aspen Gold).

Какво е подходящо за млади момичета?
На върха на популярността воднисто сини и прахообразни нюанси. Те могат перфектно да добавят жар към бяла рокля, украсявайки я с полупрозрачна или напълно прозрачна текстура, дантела. По правило такива продукти са подходящи за млади момичета, романтични натури. За тях дизайнерите препоръчват шифонови блузи както в ярки, така и в неутрални нюанси – млечни (Sweet Corna), нюанс на соя (Soybean), тъмно синьо (Eclipse) и кафяво-земен (Brown Granite). И ако първите две са подходящи за различни възрастови групи, последните две се препоръчват за жени на средна възраст, любители на бизнес стила.

Летен гардероб за бизнес жени
Любителите на изражението и уверените жени ще оценят червено-оранжевия цвят като част от модерната цветова палитра. Цветът Fiesta е добър избор както за вечерни рокли, така и за ежедневно облекло. Тези, които нямат смелостта да се решат на такъв експеримент с цвят, трябва да направят червено и оранжево във вашето изображение като декоративен детайл – бижута, аксесоари.
Например, украсете блуза без ръкави с оригинална брошка. Същото може да се каже и за наситено бордо (Jester Red).
Не са изключени от модната палитра и наситено зелено (Terrarium Moss). Разбира се, скучното зелено не е за всеки, но ако вземете предвид, че може да се разнообрази с някакъв модерен нюанс, като синьо, продуктът ще изглежда нов. Тогава роклята в зелено ще придобие мистериозен блясък, ако е, да речем, ушита от коприна.
Дамските ризи все още не са излезли от мода. Могат да се носят както всеки ден – у дома, на работа, на разходка. Така че използвайте за бизнес срещи, партита. Препоръчително е да изберете тъкани с домашно тъкана текстура, естествени цветове за ежедневно носене. За тържествени поводи може да бъде лен, памук и други материали с по-изразена текстура.

На какъвто и модел и цвят да отдадете Вашите предпочитание, знайте че при нас ще намерите всичко необходимо. В нашия онлайн магазин можете да попитате за всичко, което Ви интересува. Ще получите ценни съвети и насоки в избора на модел.