Потребителски мнения за отслабване с Инулин на прах

Потребителски мнения за отслабване с Инулин на прах

октомври 12, 2023 0 By admin

Инулинът е естествен пребиотик, който лесно влиза в чревната микрофлора, като неговите основни задачи са подобряване на перисталтиката и храносмилането и ускоряване растежа и възпроизвеждането на полезните бифидобактерии. Обикновено се извлича от различни растения, като най-често за целта се използва инулинова цикория, тъй като в нея количеството инулин е най-голямо.

Инулинът, подобно на Псилилиум фибрите, има редица ползи за организма:
• облекчава запека;
• помага при отслабване;
• понижава кръвната захар;
• намалява лошия холестерол.
Много често потребителите го използват по време на диета и според мненията на онези, които са използвали и двете добавки, може да се съди, че Псилиум Хуск оказва много по-голям ефект при борбата с наднорменото тегло.

Защо тогава да приемате Инулин фибри? Вероятно голяма част от вас ще си зададат този въпрос. Не всички хора имат нужда от отслабване, както и не всички страдат от запек. Тяхната цел е да подобрят функционирането на храносмилателната си система. Преминавайки свободно през стомаха, Инулин влиза директно в червата, където се превръща в хранителна среда за бифидобактериите. В резултат на този процес броят на полезните бактерии се увеличава, а този на патогенните – намалява. Тоест неговата роля се свежда повече до подобряване процеса на храносмилане и перисталтиката на червата.

Редовният прием на продукта води до намаляване на токсините в организма, а това оказва въздействие върху нивата на холестерола и триглицеридите. Подходящ е за хора, страдащи от диабет, тъй като не повишава нивата на кръвната захар.

Продуктът се приема до 10 грама дневно, разтворен във вода или сок. Можете да го поръчате в онлайн магазина на Fastachenomaslo.com на атрактивната цена от 8,90 лева за опаковка от 200 грама.

Заявете още сега този невероятен естествен пребиотик, който ще се погрижи вашата храносмилателна система да функционира правилно на уникална цена от Fastachenomaslo.com.