Мъжките парфюми на Carolina Herrera са провокативни и неустоими

Мъжките парфюми на Carolina Herrera са провокативни и неустоими

юли 5, 2023 0 By admin

Около 180 парфюми с марка Carolina Herrera са предложени на пазара през последните 30 години. Те се открояват с високо качество на съставките, иновативност на ароматните композиции, проектирани от именити парфюмеристи, и внимание към всеки детайл. В уханния каталог на Carolina Herrera се срещат разнообразни ухания, както за жени, така и за мъже. Целта е всеки да може да открие ухание, което му подхожда и изтъква всички индивидуални предимства, които притежава.

Carolina Herrera Bad Boy е парфюм за провокативни и самоуверени мъже

Лансиран през 2019 година, той е един от най-впечатляващите мъжки парфюми на Carolina Herrera. Забележителен е, както ароматът, така и парфюмният флакон на Carolina Herrera Bad Boy, който е решен под формата на тъмна светкавица. Визията допълва и подчертава провокативната същност на уханието, което е любимо на мъже, които обичат да привличат вниманието, където и да отидат. Ароматната композиция е проектирана за Carolina Herrera от Куентин Биш и Луиз Търнър. Уханието се открива със свежи и пикантни нотки бял и розов пипер и бергамот, последвани от акценти градински чай и кедър, които образуват невероятна хармония заедно. Базата, формирана от боб Тонка и какао, е топла и запомняща се. Мъжкият парфюм е представен три години след изключителния фурор на Carolina Herrera Good Girl, който и до днес е един от най-продаваните дамски парфюми по целия свят. Заедно двете ухания оформят неустоима двойка. Ароматите са любими на модерните мъже и жени, които са родени победители.

Carolina Herrera 212 VIP е парфюмът на успелите и харесвани мъже

Уханието е вдъхновено от живота на мъжете от елита – стилни, класни и изключително секси. Ароматната композиция е дело на Emilie Coppermann и Lucas Sieuzac, а лице на рекламната кампания на парфюма Carolina Herrera 212 VIP е Jon Kortajarena. Уханието излиза на пазара през 2011 година. Ориенталско-дървесната ароматна композиция се открива с нотки пасифлора, лайм, пипер и джинджифил, последвани от коктейл от водка, джин, мента и подправки в сърцевината. Базата е формирана от кехлибар, кожа и дървесни нотки, които подсилват чувствения и завладяващ характер на парфюма.

Carolina Herrera Chic впечатлява с енергичното си и мъжествено ухание

Свежият и изискан парфюм за мъже е лансиран от Carolina Herrera през 2004 година. Ароматната концепция е на доказаните майстори на уханията Carlos Benaim, Marc Chaiant, Rozendo Mateu. Динамичният уханен коктейл на Carolina Herrera Chic е съчетал сицилиански бергамот, освежаващ лимон, сочна мандарина и италиански пресен пъпеш, канела, черен пипер, сандалово дърво, кедър, амбра, мускус и боб Тонка. Парфюмът е насочен към мъже, които имат отношение към изискания стил и шикозният начин на живот.

Парфюмите на Carolina Herrera са идеален избор за динамични и целеустремени мъже

Щипката провокация, заложена във всяко от уханията на бранда, привлича мъже, които обожават вниманието и успеха. Ароматният каталог на Carolina Herrera е разнообразен и изтънчен, което означава, че с лекота ще откриете ухание, което ви прави неустоими.