За първи път в историята на „Нестле за Живей Активно!“ всички активни лъчове се събират пред НДК на 18-ти септември

За първи път в историята на „Нестле за Живей Активно!“ всички активни лъчове се събират пред НДК на 18-ти септември

септември 13, 2022 0 By admin

Танци, живи изпълнения, спортни демонстрации и предизвикателства, масово  хоро, мажоретки, духова музика и огнено шоу са само част от атракциите, очакващи любителите на активния живот  на сцената пред НДК на 18-ти септември. „Имам човек“ и „Моменти“ са избраните парчета от репертоара на Хоумлес, с които той лично ще поздрави всички, споделящи активни моменти заедно с точните хора за това

 

Първото вечерно издание на „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022  си поставя за цел да фокусира вниманието ни върху ползите от активния начин на живот и след залез слънце. Вечерните часове предполагат още по-активно съчетание между движение и забавление, затова голямата сцена пред НДК ще се изпълни повече от всякога с музика, танци, спортни демонстрации, активни предизвикателства и шоу от 17.30 часа до 22.00 часа на 18-ти септември.

Подгряващата програма започва в 17.30 часа, когато сцената ще е отворена за празника на район „Красно село“ като част от инициативата „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022. Духовият оркестър на сухопътните сили ще даде силно начало, последван от танц на мажоретния състав „Силва“ и  изпълнения на именити солови артисти и ансамбли като Ансамбълът за народни песни и танци „Славей” , певците Тодор Трайчев и Боян Михайлов – син на любимата на всички българи певица Ваня Костова, актьорът Янко Лозанов, в присъствието на известни спортисти като световната и олимпийска шампионка Светла Димитрова-Пищикова и др. На финала организаторите ще предизвикат всички присъстващи да се включат във  всеобщо българско хоро като преход към  основната програма на „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022 , започваща точно в  20.00 часа.

Тогава на сцената пред НДК към присъстващите ще се присъединят и участниците от  5-те  активни лъча на инициативата – марш на домашни любимци и техните стопани, 3 километра маратонско бягане за непрофесионалисти, шествие на две, три или четири колела с тротинетки, велосипеди и скейтове, танцувален флашмоб, поход на родители с деца и бързоходци,  водени от звездния отбор на „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022

Водещият на събитието, популярният певец Играта,  ще открие основната програма с демонстрация на световния шампион по граплинг Ангел Караиванов, който ще покаже различни техники за самозащита на всички желаещи да се включат в демонстрацията и да научат нещо повече за граплинга – една от най-бързоразвиващите се форми на бойни изкуства, съчетаваща ефективни техники от джиу-джицу, джудо и самбо.  След силовия старт, „играта“ продължава с танцови изпълнения на Funky Monkeys, балет Нова, Academy 360, Masters of Dance и още 10 от най-добрите танцови формации, които, заедно с неуморния Алфредо Торес и всички осмелили се да се присъединят ще „работят за ханш и метаболизъм“ в активни танцови дуели с атрактивни награди, осигурени от  партньорите на инициативата Asics,  фитнес клуб Next Level, Pulse и Атлетик.  Футболни загрявки на врата,  спортни игри и забавления за всички възрасти също ще са част от програмата пред НДК. Звездният отбор на „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022 ,  представен на място от Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов -Пушката,  Маруся Иванова, Екатерина Дафовска, волейболистките от клуб „Марица“, футболистите от ЦСКА 1948,  Михаела Петкова, Пламена Миткова, актьорите от трупата на Театър Българска Армия, певиците Поли Генова и Вики от Мастило също ще се включат активно  във всички предизвикателства, игри и демонстрации, за да направят още по-запомнящ се най-големият празник на активния живот в София.

На финала Хоумлес ще изпълни на живо свои култови парчета, провокирайки публиката също да участва, а след него градът ще бъде озарен от огнено шоу.

Краят на  програмата пред НДК обаче не е край на активната вечер на „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022, която ще продължи от 22.00 часа до полунощ с „Нощ на отворените фитнеси“. Над 10 столични фитнес клуба на Next Level, Pulse и Атлетик ще работят до 00.00 часа и  ще предлагат безплатно разнообразни атрактивни тренировки, водени от звездния отбор на Нестле за Живей Активно!

За добрата хидратация на всички участници ще се погрижи Pirin Spring, a   брандовете на Нестле България NESCAFÉ 3in1, https://www.purina.bg/https://www.purina.bg/, NESTLÉ Fitness, NESCAFÉ Frappé, NESCAFÉ Dolce Gusto, NESTLÉ GERBER, NESTLÉ NESQUIK, KITKAT, SMARTIES, LION, NESTLÉ МУРА и Нестле за По-здрави деца ще  поддържат с освежаващи напитки и храни широките усмивки на всички гости.

Намерете пълна информация за програмата на събитието във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно! Град 2022“.